×

Renovera rör

Relining i Stockholm hjälper att renovera rör med minimal åverkan

Har du problem med sprickor eller andra defekter i dina avloppsrör? Då kan du behöva reparera dem för att få rörsystemet att fungera ordentligt igen. Det moderna sättet att göra detta på är det som används av företag som jobbar med relining i Stockholm. Istället för att byta ut de skadade rören reparerar dem dina rör med hjälp av så kallad rörinfodring.

 

Det är viktigt att du inte negligerar ditt rörsystem utan istället tar itu med problemet snarast möjligt. I annat fall riskerar du att få en rad olika problem som bara växer i omfattning. Vi har dock förståelse för att det kan kännas skrämmande att behöva reparera eller renovera rören. Till exempel kan du vara skeptiskt inställd till att behöva gräva upp marken runt din fastighet.

 

Men du behöver inte oroa dig – den moderna metoden för att reparera rör kallas rörinfodring. till skillnad från mer konventionella metoder kräver denna metod betydligt mindre utgrävningar kring fastigheten. Med minimal åverkan kan dina rör repareras utan att arbetet föregås av omfattande grävarbeten.

 

Rörinfodring är det mest kostnadseffektiva och bekväma sättet att reparera och renovera avloppsrör och andra rörsystem. Metoden åtgärdar problemen innan de hinner växa sig större och bli mer allvarliga. Läs vidare för mer information eller kontakta din lokala leverantör av relining i Stockholm och få hjälp idag!

Vanliga frågor om relining i Stockholm

Relining är ett annat namn för rörinfodring och går ut på att röret får ett slags foder som täcker hela insidan. Infodringen gör att alla skavanker, såsom sprickor och dylikt, täcks över och att röret blir som nytt igen. Denna metod kan användas på allt från mindre till större rör och kräver alltså inte lika omfattande utgrävningar som mer traditionella tillvägagångssätt.

 

Innan du bokar tid för relining i Stockholm kanske du önskar få veta mer om denna banbrytande metod. Här kommer vi därför att besvara följande frågor:

 

  • Hur länge varar en relining i Stockholm?
  • Är det bäst att byta ut rören eller att utföra relining?
  • Hur mycket kostar en rörinfodring?

Hur länge varar en relining i Stockholm?

Relining är ett prisvärt och effektivt sätt att renovera rör. Denna metod ger en längre hållbarhet än ett vanligt stambyte. Rör som har renoverats med rörinfodring har en beräknad livslängd på cirka 50 år.

Är det bäst att byta ut rören eller att utföra relining?

Att byta ut ett trasigt avloppsrör kan vara både väldigt kostsamt och tidsödande. Arbetet kan orsaka störningar under en längre tid och resultera i en hel del åverkan på marken kring fastigheten. Man behöver nämligen utföra omfattande grävningar för att gräva fram den del av röret som ska bytas ut. Dessutom sitter vissa rör lite sämre till än andra vad gäller tillgänglighet.

 

Genom att istället boka relining i Stockholm kan du minimera omfattningen av utgrävningarna och hålla nere kostnaderna.

Hur mycket kostar en rörinfodring?

Priset på relining varierar beroende på en mängd olika faktorer. I regel hamnar priset ofta på mellan 120 000 och 250 000 kronor. Det kan dock vara såväl högre som lägre än så.

14 apr 2021

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Ta kontakt med oss idag för att få ett fast pris på er Relining. Vi finns på ett direktnummer alla vardagar och svarar på alla mejl inom några timmar.

Gratis offert